De Peter's baan is gesloten.

De Peter's baan is gesloten.

Welkom op de website van de Peter's baan.

U wordt via deze website op de hoogte gehouden wanneer de Peter's baan open gaat. 
De seizoenkaarthouders worden via de mail op de hoogte gehouden bij opening.

Update 11 oktober 2019

Het leek afgelopen jaar zo mooi: een aantal nachten flinke vorst, iedereen maakte zich klaar voor de opening van de ijsbaan. Helaas viel er ook sneeuw. Omdat het ijs nog te dun was kon dit niet door de vrijwilligers van het ijs worden gehaald. Mensen waren welkom om met eigen ogen het ijs te kunnen beoordelen. Helaas was het helemaal ‘bros’ door de sneeuw en flink wat water door de dooi en regen.

Inmiddels zijn wij weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Het gras is kort gemaaid, de snoeiwerkzaamheden achter de rug en een dezer dagen gaat de pomp weer aan.

Vanaf heden is het weer mogelijk om u in te schrijven voor het nieuwe schaatsseizoen. Vaste abonnees hebben hierover een mail met inschrijfformulier ontvangen. Nieuwe abonnees kunnen gebruik maken van het inschrijfformulier dat op deze website te vinden is bij "seizoenskaarten".

Kijk op ons Foto Album en Youtube!


Weet u nog bedrijven die graag op onze website reclame willen maken dan horen wij dat graag.